Σεπτέμβριος 2013

Έναρξη διάθεσης του προϊόντος Acticand30 και στην Ελλάδα

Η φαρμακευτική εταιρεία Italfarmaco (ITF Hellas A.E.), με επιτυχή δραστηριότητα στη χώρα μας από το 2000, ανακοινώνει και στην Ελλάδα την κυκλοφορία του νέου προϊόντος Acticand30 για τη θεραπευτική αντιμετώπιση των μυκητιασικών λοιμώξεων στις γυναίκες αλλά και την πρόληψη των υποτροπών αυτών.


Το Acticand 30 είναι ένα νέο προβιοτικό προϊόν για την αντιμετώπιση της αιδοιοκολπικής καντιντίασης, το οποίο δημιουργεί ένα φραγμό κατά των πιθανών παθογόνων του κόλπου, ιδιαίτερα για την Candida.

Το Acticand 30 είναι το προϊόν που θα δώσει λύση στις γυναίκες με συμπτώματα καντιντίασης για πρώτη φορά, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα επανεμφάνισης, αλλά και στις γυναίκες οι οποίες ταλαιπωρούνται από μια υποτροπιάζουσα αιδοικολπική καντιντίαση ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα τους.

Το Acticand 30 είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν σε δισκία για κολπική χορήγηση που αποτελείται από πρεβιοτικές ίνες, Αραβινογαλακτάνη και φρουτοσακχαρίτες, Γαλακτοβάκιλλους L. Fermentum LF10 και L. Acidophilus LA02, κιτρικό οξύ και όξινο ανθρακικό νάτριο. Το Acticand 30 χάρη στην παρουσία του κιτρικού οξέος και του όξινου ανθρακικού νατρίου αλλά και την ιδιάζουσα αργή αποσάθρωση του κολπικού δισκίου είναι σε θέση να δημιουργεί αναερόβιο περιβάλλον στον αυλό του κόλπου παράγοντας CO2, χαρακτηριστικό το οποίο καταπολεμά την εδραίωση, την επιμονή και τον πολλαπλασιασμό της Candida. Η παρουσία των δυο Γαλακτοβακίλλων, L. Fermentum LF10 και L.Acidophilus LA02, ενισχύει τη δράση του αναερόβιου περιβάλλοντος. Οι γαλακτοβάκιλλοι απελευθερώνουν μόρια με εξειδικευμένη δράση, οργανικά οξέα και πεπτίδια χαμηλού μοριακού βάρους συμπεριλαμβανομένων και των βακτηριολυσινών, ικανά να ενισχύουν την καταπολέμηση των κολπικών παθογόνων και ιδιαίτερα των στελεχών της Candida. Οι φρουτοσακχαρίτες και η αραβινογαλακτάνη που περιέχεται στο Acticand 30 είναι φυτικές ίνες που αποτελούν την \"τροφή\" για τους γαλακτοβάκιλλους και τους βοηθούν ώστε να πολλαπλασιαστούν και έχουμε έτσι τη θετική συμβολή τους στην καταπολέμηση της κολπίτιδας από Candida albicans ή και άλλα είδη Candida.


Το προϊόν Acticand 30 κυκλοφορεί σε ταμπλέτες για κολπική χρήση που διαλύονται γρήγορα, μέσα σε 30 λεπτά, μετά τη χορήγηση.


Διατίθεται από τα φαρμακεία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ITF Hellas στα τηλέφωνα 210 9373330-9.