ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ: Φρόντισε τον εαυτό σου!

Εισαι γυναίκα φρόντισε τον εαυτό σου

Είσαι γυναίκα; Να είσαι υπερήφανη για αυτό!

Είσαι μάνα, αδερφή, σύντροφος, φίλη, κόρη, γιαγιά ή εγγονή.

Η γυναίκα σήμερα – ανεξαρτήτου ηλικίας – αναλαμβάνει τα ηνία σε πολλούς χώρους, συνδυάζοντας εργασία και χρόνο για την ίδια.

Η σκληρή και με πολλές ώρες δουλειά, , η αφοσίωση και η προσήλωση στους στόχους που έχει θέσει για την καριέρα και την προσωπική της ζωή πολλές φορές την οδηγούν στο να ξεπεράσει τα όρια της, καθιστώντας την ευάλωτη στο στρες και σε άλλες έντονες ψυχολογικές καταστάσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό της. Μέσα σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς, είναι σημαντικό η κάθε γυναίκα να γνωρίζει τους τρόπους φροντίδας του εαυτού της σε κάθε ηλικία και σε κάθε φάση της ζωής της. Για αυτό σημαντικό είναι να μην ξεχνά να αγαπά και να φροντίζει τον εαυτό της καθημερινά.

Φρόντισε τον εαυτό σου σημαίνει ενδιαφέρσου γι’ αυτόν, αγάπησέ τον, αναγνώρισε το δικαίωμα να υπάρχεις και να εκφράζεσαι αυθεντικά. Φρόντισε τον εαυτό σου σημαίνει δείξε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σου να σκέφτεσαι, να μαθαίνεις, να κάνεις επιλογές, να παίρνεις αποφάσεις, να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές. Η ευτυχία σου αξίζει, είναι δικαίωμά σου και μπορείς να την κατακτήσεις.

Τι πρέπει να κάνει μία γυναίκα καθημερινά

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα και η συνηθέστερη αιτία που επισκέπτεται το γυναικολόγο, είναι η κολπίτιδα. Χαρακτηριστικά το 75% των γυναικών θα αντιμετωπίσουν τουλάχιστον 1 επεισόδιο κολπίτιδας κατά τη διάρκεια της ζωής τους και μάλιστα το 40-50% αυτών περισσότερο από μια φορά, με δυσάρεστα και ενοχλητικά συμπτώματα που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της ζωής τους. Επιπλέον, οι ορμονικές διαταραχές κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης δημιουργούν συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη κολπίτιδας.

Για τον λόγο αυτό, η ατομική υγιεινή και η καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής θα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα κάθε γυναίκας. Με την κατάλληλη υγιεινή & φροντίδα που μπορεί να προσφέρει μία λοσιόν καθημερινού καθαρισμού και περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής, όπως το Zelesse θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά όλα τα συμπτώματα και θα αποφύγετε το ενδεχόμενο λοιμώξεων.

Η ευεργετική του δράση οφείλεται στη μοναδική και καινοτόμο σύνθεσή του -εμπλουτισμένη με Άρκτιο, Χαμομήλι και Αλόη – , χάρη στη οποία, ανακουφίζει άμεσα, ενυδατώνει σε βάθος, αναπλάθει και αναζωογονεί. Απευθύνεται σε κορίτσια και γυναίκες κάθε ηλικίας και είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένο χωρίς parabens και χρωστικές, προσφέροντας καθημερινά μοναδική αίσθηση φρεσκάδες και αναζωογόνησης!

Λοιμώξεις

Οι μεταβολές στην κολπική χλωρίδα που μπορεί να οφείλονται σε πρόσφατη χρήση αντιβιοτικών, επαναλαμβανόμενη θεραπεία με αντιμυκητιασικά φάρμακα, μακροχρόνια χρήση αντισυλληπτικών, έντονη έμμηνο ρύση, ορμονικές μεταβολές (όπως εγκυμοσύνη, λοχεία, εμμηνόπαυση) ή άλλες διαταραχές, μπορεί να οδηγήσουν σε κολπικές λοιμώξεις.

Το Polybactum χάρη στη συνδυασμένη δράση των ενεργών συστατικών του – πολυκαρβοφίλη & λαυρυλογλυκοζίτη – προστατεύει τη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου, δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στον κολπικό βλεννογόνο και μειώνει την προσκόλληση των παθογόνων βακτηρίων.

Με αυτό τον τρόπο, είναι αποτελεσματικό στις κολπικές μολύνσεις καθώς μειώνει τα συμπτώματα, συμβάλλει στην προστασία από τις λοιμώξεις και ταυτόχρονα προλαμβάνει την επανεμφάνισή τους. Το Polybactum είναι ασφαλές, δεν προκαλεί ερεθισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αγάπησε το σώμα σου, επικεντρώσου στην υγεία σου, γυμνάσου, βελτίωσε την διατροφή και τον τρόπο ζωής σου, πέρασε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σου, βγες έξω, διασκέδασε, γέλα δυνατά και απόλαυσε το κάθε σου λεπτό. Σήμερα όχι αύριο! Αγάπησε τον εαυτό σου, κυνήγησε τα όνειρα σου χωρίς ενοχές και φόβους και γίνε εσύ η γυναίκα πρότυπο της ζωής σου!

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου!!! Χωρίς αυτές, δεν θα ήταν ο κόσμος αυτός που είναι σήμερα…

Προηγούμενο

Μαμά διδύμων – Διπλή ευτυχία από το πρώτο λεπτό

15 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας

Επόμενο