Θεραπευτικές Κατηγορίες

ITF Hellas > Θεραπευτικές Κατηγορίες

Γυναικολογία-Μαιευτική

Ανάπτυξη προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων για τη γυναίκα σε όλα τα στάδια της ζωής της. Περιλαμβάνει φαρμακευτικά σκευάσματα για την αναιμία και την έλλειψη του φυλλικού οξέος στην κύηση, φαρμακευτικά σκευάσματα που αφορούν την αντιμετώπιση της ναυτίας και του έμετου στην κύηση και του ουρογεννητικού συνδρόμου της εμμηνόπαυσης, καθώς και φαρμακευτικά σκευάσματα προγεστερόνης και αντισυλληπτικά.

Νευρολογία

Εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση χρόνιων νευρολογικών παθήσεων όπως η Νόσος Parkinson και η Νόσος Alzheimer καθώς και εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση σπάνιων νευρολογικών παθήσεων όπως η Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση.

Ενδοκρινολογία – Ορθοπεδική – Ρευματολογία (Μεταβολισμός των Οστών)

Διόρθωση έλλειψης/ανεπάρκειας βιταμίνης D: Φαρμακευτικά προϊόντα για τη διόρθωση της έλλειψης και της ανεπάρκειας βιταμίνης D σε ενήλικες και παιδιά. Οστεοπόρωση: Φαρμακευτικά προϊόντα συνδυασμού ασβεστίου και βιταμίνης D για τη συμπληρωματική θεραπεία της οστεοπόρωσης.

Συμπηρώματα Διατροφής

Συμπληρώματα διατροφής με κλινικές έρευνες για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής της εγκύου και της θηλάζουσας μητέρας και διατροφική υποστήριξη νεογνών, παιδιών και ενηλίκων. Ακόμη, σκευάσματα που αφορούν νοσήματα και καταστάσεις όπως το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών, η παθολογία του εντέρου, η υπογονιμότητα και η μαστοδυνία.

Καλλυντικά Προϊόντα

Υγιεινή και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής της γυναίκας από την παιδική και εφηβική ηλικία μέχρι και σε όλα τα στάδια της ζωής της.

Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα

Ιατροτεχνολογικά προϊόντα σε μορφές και δοσολογικά σχήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε ασθενή, τα οποία προσφέρουν λύση σε καταστάσεις όπως οι υποτροπιάζουσες κολπίτιδες καθώς και η αιδοιοκολπική ατροφία σε όλες τις γυναίκες ακόμα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης .

Γυναικολογία-Μαιευτική

Η ITF Hellas διαθέτει φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά σε πολλούς θεραπευτικούς τομείς. Στη Γυναικολογία-Μαιευτική διαθέτει προϊόντα για την αναιμία της κύησης, την εγκυμοσύνη, τη γονιμότητα, τον θηλασμό, την εμμηνόπαυση, καθώς επίσης για την τοπική θεραπεία της κολπικής ξηρότητας, την αντιμετώπιση κολπικών λοιμώξεων και την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.

Μυοσκελετική Υγεία

Στον τομέα της Μυοσκελετικής Υγείας διαθέτει προϊόντα έτοιμου συνδυασμού ασβεστίου με βιταμίνη D για τη συμπληρωματική θεραπεία της Οστεοπόρωσης. Επίσης, διαθέτει φαρμακευτικά σκευάσματα Βιταμίνης D για τη θεραπεία της έλλειψης ή της ανεπάρκειας βιταμίνης D σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Νευρολογία

Ο τομέας της Νευρολογίας είναι επίσης σημαντικός για την ITF Hellas με προϊόντα που στοχεύουν στη θεραπεία των διακυμάνσεων κινητικότητας σε ασθενείς με Νόσο του Parkinson και για τη θεραπεία ασθενών με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS), ενώ στον τομέα της Ψυχιατρικής τα προϊόντα αφορούν την άνοια και την κατάθλιψη.

Γυναικολογία-Μαιευτική

Ιατροτεχνολογικά προϊόντα

Νευρολογία

Ενδοκρινολογία – Ορθοπεδική – Ρευματολογία (Μεταβολισμός των Οστών)