Prodefen® Hydra+

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ 7 ΕΙΔΗ ΩΦΕΛΙΜΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ, ΦΡΟΥΚΤΟΟΛΙΓΟΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ

To ανθρώπινο έντερο αποικίζεται από τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς, την ονομαζόμενη εντερική μικροχλωρίδα, οι οποίοι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση ενός ισχυρού πεπτικού συστήματος και υποστηρίζουν ενεργά τη συνολική υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Πληθώρα διαφορετικών παραγόντων μπορεί να διαταράξει την ισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία του εντέρου. Διαταραχές μπορεί να επιφέρουν παράγοντες όπως, η θεραπεία με αντιβιοτικά, οι ιώσεις διαφόρων τύπων, το στρες, ένα ταξίδι, η μη ισορροπημένη διατροφή και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής. Η κατανάλωση τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αλλά και η μειωμένη κατανάλωση τροφίμων με υψηλή συγκέντρωση σε φυτικές ίνες, ενισχύουν τη δράση των παθογόνων βακτηρίων που ζουν στο έντερο. Η αύξηση των «κακών» και η μείωση των «καλών» βακτηρίων του εντέρου μπορούν να προκαλέσουν την εκδήλωση δυσάρεστων συμπτωμάτων όπως η διάρροια, ο κοιλιακός πόνος, ο μετεωρισμός και η δυσκοιλιότητα. Η πρόσληψη συγκεκριμένων «καλών» βακτηρίων (προβιοτικά) καθώς και της κατάλληλης τροφής των βακτηρίων αυτών (πρεβιοτικά) αποκαταθιστά την ισορροπία και τη φυσιολογική λειτουργία της εντερικής μικροχλωρίδας.

Σε πολλές περιπτώσεις, τα γαστρεντερικά συμπτώματα λόγω διαταραγμένης εντερικής μικροχλωρίδας, όπως για παράδειγμα η διάρροια, μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένη απώλεια υγρών και να αφυδατώσουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπλέον, ο οργανισμός μπορεί να κινδυνέψει από αφυδάτωση έπειτα από επανειλημμένους εμέτους αλλά και σε συνθήκες έντονης εφίδρωσης, όπως η άθληση και ο καύσωνας. Παράλληλα με την απώλεια νερού, το σώμα μας χάνει και ζωτικούς ηλεκτρολύτες, όπως το νάτριο και το χλώριο. Είναι καθοριστικής σημασίας, οι ηλεκτρολύτες αυτοί να αναπληρωθούν, καθώς μέσω αυτών εξασφαλίζεται η ενυδάτωση του οργανισμού, η σωστή λειτουργία και σηματοδότηση όλων των κυττάρων.

Tο Prodefen® Hydra+ αποκαθιστά την διαταραγμένη εντερική χλωρίδα και μειώνει τον κίνδυνο αφυδάτωσης λόγω εκτεταμένης απώλειας υγρών (διάρροια, έμετος, έντονη εφίδρωση).

Τι είναι το Prodefen® Hydra+
Το Prodefen®Hydra+ είναι το ΜΟΝΟ συμπλήρωμα διατροφής με 7 είδη ωφέλιμων βακτηρίων και φρουκτοολιγοσκαχαρίτες, που αποκαθιστά το εντερικό μικροβίωμα, καθώς και ηλεκτρολύτες που φροντίζουν για ενυδάτωση του οργανισμού μετά την απώλεια υγρών σε παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας.

Το Prodefen® Hydra+ προσφέρει ανακούφιση σε:

•        Διάρροια οποιασδήποτε αιτιολογίας

•        Γαστρεντερικές διαταραχές που συνοδεύονται από έμετο

•        Καταστάσεις που συνοδεύονται από έντονη απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα

•        Περιπτώσεις έντονης εφίδρωσης όπως η άθληση και η έντονη εργασία

•        Περιόδους καύσωνα και υψηλών θερμοκρασιών

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ

Το Prodefen® Hydra+ διαθέτει προηγμένη και μοναδική σύνθεση.

Α. Το Prodefen® Hydra+  παρέχει στον οργανισμό 7 διαφορετικά είδη ωφέλιμων βακτηρίων, συνολικά 16 δις CFU, ένα εκ των οποίων είναι το Lactobacillus Rhamnosus GG, σε συγκέντρωση 10 δις μονάδες σχηματισμού αποικιών (όπως προτείνουν οι κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής. Στελέχη. Τα ωφέλιμα αυτά βακτήρια προάγουν την υγεία και η λήψη τους αυξάνει τον αριθμό των υπαρχόντων βακτηρίων που αποικίζουν το έντερο μας. Τα συγκεκριμένα στελέχη έχουν δείξει θετική επίδραση στις διάρροιες, λόγω αντιβιοτικών, λόγω ιογενούς διάρροιας είτε λόγω τροφικής δηλητηρίασης καθώς επίσης καταπραΰνουν τα συμπτώματα του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου. Επίσης, ανακουφίζουν από τη δυσκοιλιότητα σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας.

Β. Το Prodefen® Hydra+ περιέχει φρουκτοολιγοσακχαρίτες, απαραίτητους για την ωφέλιμη δράση των ωφέλιμων βακτηρίων καθώς αποτελούν την τροφή τους και βοηθούν στην ανάπτυξή και καλλιέργειά τους.

Γ. Το Prodefen® Hydra+ περιέχει ένα συνδυασμό ηλεκτρολυτών που θωρακίζει τον οργανισμό ενάντια στην αφυδάτωση. Οι ηλεκτρολύτες είναι απαραίτητα μέταλλα για τον οργανισμό, αφού υποστηρίζουν βασικούς κυτταρικούς μηχανισμούς και ζωτικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Οι ηλεκτρολύτες βοηθούν το σώμα να παράγει ενέργεια. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην διαβίβαση των νευρικών σημάτων, στη σύσπαση των μυών, στην ισορροπία των υγρών και στη ρύθμιση του pH στον οργανισμό. Οι ηλεκτρολύτες είναι επίσης υπεύθυνοι για την τόνωση των μυϊκών συσπάσεων.

Πως να λάβετε το Prodefen® Hydra+
1 φακελλίσκος την ημέρα κατά τη διάρκεια ή μετά από κάποιο γεύμα.

Διαλύστε το περιεχόμενο του φακελλίσκου σε ένα ποτήρι νερό. Εάν λαμβάνετε αγωγή με αντιβιοτικά συνιστάται να γίνετε η λήψη του Prodefen® Hydra+ με χρονική απόσταση δύο ωρών από αυτά. Δεν χρειάζεται ψύξη, δεν έχει άρωμα και γεύση. Συνιστάται προσοχή σε άτομα με δυσανεξία σε ορισμένα σάκχαρα, σόγια, λακτόζη και άλλα παράγωγα γάλακτος. Διατίθεται από τα φαρμακεία.

Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73605-29/07/2021

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Πίσω